Veelgestelde vragen

Voor partners
Voor gebruikers

Is er een minimum aantal leads of verkopen dat ik moet doorverwijzen?

Nee! Er is geen minimum aantal verkopen vereist om TruQu partner te zijn. Hoe meer bezoekers je doorstuurt, hoe groter de kans om commissies te verdienen. Bovendien, wanneer je meer TruQu licenties verkoopt, kan je commissie stijgen van 10% tot 40%.

Als een bezoeker later terugkomt om te kopen, krijg ik dan nog steeds een commissie?

Ja! We bieden een levenslange cookie. Dit betekent dat als je verwijzende bezoekers het volgende jaar terugkomen, je een commissie op hun aankoop verdient!

Wanneer kan ik beginnen?

Per direct! Vul het online registratieformulier in en je aanvraag wordt binnen 24 uur beoordeeld. Na goedkeuring kun je beginnen met het aanbevelen van TruQu aan je klanten.

Wanneer worden partners uitbetaald?

Alle commissies worden op de 1e werkdag van de maand verwerkt. Commissiebetalingen worden binnen een week na verwerking verzonden voor alle partners die minimaal €25 hebben verdiend. Je hebt de mogelijkheid om je minimumbetalingsbedrag in te stellen via het partnerportaal. Als je ervoor kiest om je minimumbetalingsbedrag te verhogen, zullen je commissies van maand tot maand worden verlengd totdat je je minimumbetalingsbedrag bereikt.

Wat is een partnerlink?

Een partnerlink is een URL die je unieke partner-ID bevat. Telkens wanneer je een bezoeker naar de website van TruQu verwijst met deze partnerlink, volgt ons systeem de acties van de bezoeker. Als ze uiteindelijk TruQu aanschaffen, ontvang je een commissie op basis van hun aankoopbedrag.

Hoeveel kost het om partner te worden?

Niets! Wij betalen je zelfs!

Hoe kan ik contact opnemen met het ‘TruQu partner team’?

Je kunt contact opnemen met het partnerteam via telefoon (085 – 0600050) of via mail (partner@truqu.com).

Hoeveel kan ik aan commissies verdienen?

Er is geen limiet aan het bedrag dat je kunt verdienen als TruQu partner. Je ontvangt tot 40% commissie op de licentie van TruQu! 

- Verdien 10% commissies als je tot 10.000 verwijst in TruQu-licenties.
- Verdien 25% commissies als je meer dan 25.000 verwijst in TruQu-licenties.
- Verdien 40% commissies als je meer dan 50.000 verwijst in TruQu-licenties.

Commissies worden alleen betaald op TruQu-licenties. We bieden ook consultancy en integraties. Daarvoor tellen de commissies niet mee.

Wat heb ik nodig om partner te worden?

Niets! Hoewel het helpt om een website te hebben, is dit niet per se nodig om een TruQu partner te worden.

Als je geen website hebt, kun je je partner link promoten via alle kanalen waar je de link kan delen: zakelijke relaties, nieuwsbrieven, e-mails, internetforums en aan je vrienden, familie. 

Kan ik TruQu promoten met pay-per-click zoekmachines?

Ja, je kunt je TruQu partnerlink promoten in de verschillende pay-per-click-zoekmachines. Het enige dat je niet kunt doen, is TruQu gebruiken als trefwoord of TruQu gebruiken als interesse targeting. Dit zal direct resulteren in verwijdering van het partnerprogramma.

Heb ik technische vaardigheden nodig?

Nee, je hebt geen technische vaardigheden nodig. Je hoeft alleen je partnerlink te delen.

Hebben jullie marketing materiaal dat wij kunnen gebruiken in de promotie?

Ja. Klik hier om enkele voorbeelden te bekijken van de grafische afbeeldingen en banners die we aanbieden. Als partner heb je toegang tot veel meer grafische afbeeldingen, links en promotietools binnen je partnerportaal.

Hoe kan ik mijn omzet en inkomsten bijhouden?

Het partnerportaal biedt gedetailleerde rapportagefuncties om je te helpen alle verkopen en inkomsten bij te houden die je genereert uit je promoties.

Wat is een partner code en waar kan ik die krijgen?

Een partnercode is een code die jou organisatie koppelt aan een desbetreffende partner. Onze partners kunnen jou adviseren in het gebruik en implementatie van TruQu. Je krijgt ook korting als je deze code gebruikt. Voor actuele partnerprijzen en de partner code kun je contact opnemen met een van onze partners via hun eigen pagina.

Wat betekent TruQu voor mij tijdens de samenwerking?

Wij staan altijd klaar om te helpen. Zowel telefonisch, via de mail, via de chat of voor een kop koffie bij ons op kantoor. Wij nemen sowieso elke maand contact op met al onze klanten met de beste tips en om de laatste ontwikkelingen door te spreken. Daarnaast organiseert TruQu diverse evenementen om onze klanten met elkaar in contact te brengen om te kunnen sparren over dit thema.

Wat levert TruQu ons op?

Klanten van TruQu ervaren dat TruQu ervoor zorgt dat mensen zich ontwikkelen en teams beter presteren. De feedback technologie levert betere gesprekken op en het stimuleert continue ontwikkeling bij collega’s. Daarnaast draagt TruQu bij aan het inzien en het behouden van talent. Collega’s komen niet meer voor verrassingen te staan en krijgen direct inzicht in waar zij goed in zijn en waar zij nog verder in kunnen ontwikkelen.